sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Ravintolassa vai kotona?

Olemme tavanneet kavereiden kanssa noin kerran kuussa brunssin merkeissä. Se on lähes ainoa ajankohta että kaikki saadaan kasaan ja samaan paikkaan ainakin muutaman kerran vuodessa.

Viimeksi brunssilla juttelimme, että onpas kallista eikä sisältö ja hinta oikein kohtaa.

Siitä se ajatus sitten lähti. Sen jälkeen olemme tavanneet vuorotellen jokaisen luona. Kaikki tekevät aina jotain tarjottavaa, vähän teemasta riippuen.

Viimeksi olimme meillä ja brunssi venyi 6 tunnin mittaiseksi.


Olimme päättäneet mieheni kanssa tarjota ihan perinteisiä brunssiherkkuja. Mutta muuten brunsseilla on ollut teemana mm. libanonilainen ruoka, smoothiet & mehut, raw food jne.
Seuraava brunssi onkin ilmojen salliessa ulkona.


Oletteko te vaihtaneet ravintoloiden brunssit kotibrunsseiksi?