tiistai 30. huhtikuuta 2013

Buzzauksessa Maxim: Osa 4

Ja silloin kun minä poljen sisällä polkee mies ulkona.
Viime kesänä Mies rakensi itselleen pyörän ja sen jälkeen on ajellut sillä pitkiäkin matkoja.
Ja pitkillä matkoilla hänellä on kypärä päässä.

Viikonloppuna pyöräkausi polkaistiin käyntiin ja pyörälenkeillä onkin sen jälkeen käyty melkein joka päivä.


Miehen lenkit ovat pitkiä ja saattavat kestää jopa tunteja. Niinpä viimeksi pakkasin hänelle mukaan Maximin lähettämää Hypotonic Sports Drinkiä pullollisen. Juoma oli samaa kuin mitä itse käytin sisäpyöräilyssä.

Mies ei tankannut juomaa etukäteen mutta matkan aikana pullo oli tyhjentynyt ja se oli täytetty vielä vedellä pysähdyspaikalla. Mies epäili urheilujuoman toimivan kesällä loistavasti kun on kuuma ja pyöräillään pitkää matkaa. Silloin kunnon nesteytys on tarpeen eikä pelkkä vesi riitä.

Meillä pyörät ovat väliaikaissäilössä eteisessä kun pihan ovat vallanneet putkiremonttia puuhaavat työmiehet. Mutta onneksi asunto on iso eli pyörät eivät ole tiellä.

ps. Kokeilun tuloksena on pakko jakaa myös hieman urheilusuorituksesta poikkeava käyttövinkki Maxim Total Hydration -porejuomaan. Kyseessä on siis samantapainen juoma kuin Hypotonic mutta poretablettina kun Hypotonic on jauheena.

Kun ilta menee pitkäksi ja illan aikana on nautittu hieman kuohujuomaa, kannattaa kotiin tullessa laittaa yksi poretabletti vesilasiin, jouda juoma ja nousta aamulla pirteänä aivan kuin missään ei olisi koskaan ollut tai mitään edes ottanut :)

Tätä vinkkiä et löydä www.maxim.fi -sivustolta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti