torstai 25. huhtikuuta 2013

Buzzauksessa Maxim: Osa 2

Täällä blogissa on kerran aikaisemminkin ollut juttua buzzauksesta.
Olen siis Buzzador ja silloin tällöin pääsen aina mukaan mitä mielenkiintoisempiin kampanjoihin.


Jos kiinnostuit ja haluat mukaan niin käy ilmoittautumassa osoitteessa www.buzzador.com. Kun mainitset minun käyttäjätunnukseni (NeitiMurunen) liittymisesi yhteydessä, pääset nopeammin mukaan kampanjoihin.

Kerroin muutama päivä sitten, että pääsin mukaan Buzzadorin järjestämään Maxim-kampanjaan, joten saatte nyt nauttia tai kärsiä lukemalla kuntoilupostauksia :)
Ensimmäisena Maximit saivat näyttää osaamisensa kahvakuula-tunnilla.

Syöksyin tunnille suoraan töistä ja matkalla söin Maxin Energy Barin antamaan tunnille energiaa. Nämä patukat sisältävät yhdistelmän nopeita ja hitaita hiilihydraatteja, mikä takaa tasaisen ja pitkäaikaisen energian saannin. Patukka oli maultaan Sweet & Salty ja se oli todella hyvää, koska oli myslipatukan omainen ja täynnä pähkinöitä. Energy Barien energianlähteinä toimivatkin riisi- ja kaurahiutaleet, rusinat ja pähkinät.

Tunnille mennessä täytin uuden juomapulloni vedellä, koska vain tunnin kestävään harjoitteluun en kokenut tarpeelliseksi käyttää minkäänlaista urheilujuomaa.
Tosin tunnin jälkeen kävellessäni kotiin mutustelin vielä After Training-patukan. Tumman suklaan makuinen patukka toimi hyvin, vaikkakaan en suklaan ylin ystävä olekaan. Nämä patukat sopivat myös keliaakikoille, koska sisältävät vain hydralisoitua vehnägluteiinia.

Hyvin hoitivat Maximit osuutensa.
Jos kaipaat enemmän tietoa Maxim-tuotteista tai treenivinkkejä, kannattaa piipahtaa Maximin omilla sivuilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti