lauantai 27. huhtikuuta 2013

Buzzauksessa Maxim: Osa 3

Seuraavana Maxim buzzaustuotteet pääsivät todellakin näyttämään kyntensä. Olen tykännyt aina sisäpyöräilystä mutta vääränlaiset kengät ovat tehneet siitä vain kovin ikävää. Mutta muutama viikko sitten kävin ostamassa itselleni lukkokengät ja pyöräily muuttui yhdessä yössä ihan superkivaksi.

Olen pitkään ihmetellyt miten työkaverini viitsii käyttää viikonloppuisin tunteja sisäpyöräilyyn... No ei olisi pitänyt ihmetellä, koska olin itse polkemassa viikonloppuna yhdellä kertaa kaksi tuntia.

Tähän maraton-pyöräilyyn, nimesin sen itselleni niin, piti valmistautua etukäteen huolellisesti mutta onneksi apuna oli tietenkin Maxim.


Matkaan pakattiin mukaan vesipullo ja toiseen pulloon maximin Hypotonic Sports Drinkiä. Se on juomajauhe, joka sekoitetaan veteen ja urheilusuorituksen aikana sen antaa energiaa. Juoma sisältää hiilareita sekä mineraaleja, jotka osaltaan pitävät yllä oikeaa nestetasapainoa. Lisäksi se on helppo sekoittaa ja imeytyy nopeasti. Ennen suoritusta juomaa tulisi nauttia noin 5 dl ja suorituksen aikana 2 dl 20 minuutin välein. Itse en ollut näin tarkka vaan join välillä tätä urheilujuomaa ja välillä vain vettä. Lisäksi ennen tunnin alkua mutustelin vielä yhden Energy Barin.


Itse pyöräily meni kevyemmin kuin olisin uskonut. Missään vaiheessa en väsähtänyt eikä polkeminen tuntunut tylsältä. Siitä piti huolen loistava ohjaaja sekä mukaansa tempaava musiikki.


Pakko sanoa, että sisäpyöräily on mahtavaa. Treeni tuntuu ja hetken aikaa on treenin jälkeen olo, että en jaksa mutta jaksaa kuitenkin. Ja jokainen määrittelee itse itselleen sopivan vastuksen sekä sen kuinka raskaan tunnin haluaa polkea.

Olin varannut itselleni kotimatkalle vielä Maximin After Training -patukan mutta se unohtui laukkuun kun aurinko vei mukanaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti