tiistai 7. toukokuuta 2013

Buzzauksessa Hälsans Kök


 Täällä blogissa on kerran aikaisemminkin ollut juttua buzzauksesta.
Olen siis Buzzador ja silloin tällöin pääsen aina mukaan mitä mielenkiintoisempiin kampanjoihin.


Jos kiinnostuit ja haluat mukaan niin käy ilmoittautumassa osoitteessa www.buzzador.com. Kun mainitset minun käyttäjätunnukseni (NeitiMurunen) liittymisesi yhteydessä, pääset nopeammin mukaan kampanjoihin.


Ja juuri kun Maxim buzzaus loppui, alkoikin jo seuraava ihan yhtä mielenkiintoinen kampanja. Pääsin nimittäin mukaan kokeilemaan Hälsans Kök kasvisruokia.

Hälsans Kök -tuotteet löytyvät pakastealtaista ja olen näitä välillä ihmetellytkin mutta aina ne ovat jääneet ostamatta. Syynä lienee ollut se, että olen kuvitellut että ne eivät voi olla hyviä. Voi kuulkaa miten väärässä olinkaan.


Sunnuntaina päätin kokeilla ja kokata Hälsans Kökin Falafeleja. Piipahdin ensin heidän kotisivuillaan osoitteessa www.halsanskok.fi, tutkailemassa mitä näistä oikein tekisin. Sivuilta löytyi kuin tilauksesta ohje tarpeisiini nimittäin pitaleipiä ja falafeleja. Ohjeesta innostuneena päätin vielä hieman parantaa aineksia ja alla näettekin lopputuloksen:

Ensin laitettiin jäiset falafelit pannulle. Nämä olisi voinut valmistaa myös mikrossa, uunissa tai rasvakeittimessä. Viimeistä emme omista, uunin lämmitys tuntui turhalta ja mikrossa tuotteisiin ei saisi paistopintaa siksi siis pannulla.

 

Kansi päälle ja silloin tällöin pyöräytys ja noin 7 minuutin kuluttua olivat valmiina.


Olin jo aikaisemmin päivällä laittanut punasipulit marinoitumaan ja tehnyt myös kuvasta puuttuvan tzatzikin valmiiksi. Falafelin lämmetessä pannulla pilkoin sekaan vielä kurkkua, tomaattia, paprikaa sekä fetaa. Salaatinlehdet huuhtelin.Vielä mikrotetut pitaleivät pöytään ja alkaa olla homma melkein kasassa.


Tässä minun versioni ja


tässä miehen.

Pakko myöntää, että falafelit yllättivät positiivisesti ja voin kuvitella, että näitä teemme myös uudelleen. Tosin silloin saatan vaihtaa pitaleivän tortillalettuun tai rieskaan, koska se pysyy kasassa paremmin.

Myös mies piti falafeleista, vaikka oli koko valmistuksen ajan kuunnellut jupinaa siitä, että ruoan ainoa proteiinilähde on fetajuusto. Mutta onneksi superhyvät falafelit tukkivat miehen suun :)


Paketissa falafeleja oli niin paljon, että saimme miehen kanssa vielä eväät töihin seuraavaksi päiväksi. Silloin tosin ei syöty enää pitaleivän kanssa vaan ihan lämmitettyinä salaatin kanssa.

Toimii ja suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti