maanantai 2. huhtikuuta 2012

Raitaa puikoilla

Pitkään puikoilla roikkuneet pitkävartiset sukat ovat valmistuneet. En tiedä miksi edelleen neulon koko ajan pitkävartisia sukkia kun en tiedä mitään pitkäveteisempään kuin loputon varsi.

Sukat neuloin Novitan Raita-langasta. En tiedä oliko tämä sävy uusi mutta minulle se oli. Näin sen sattumalta Citymarketissa, sitten se jäi kahdeksi viikoksi mieleen kummittelemaan ja pakko se oli käydä kotiuttamassa. Ostin vain yhden kerän kun luulin sen riittävän, ei riittänyt.
Meni noin 1,5 kerää.
  

Raidoitus oli kerrankin mieleinen ja herkullinen, ruskea ja vaaleanpunainen vaan sopivat yhteen. Niin ja valkoinen raikastaa.

 

Varressa 72 silmukkaa ja tehty 3 o 3 n. Nilkassa tehty kaksi kertaa kavennukset niin että loppujen lopuksi tehdään 2 o 3 n. Olisin halunnut, että sukan varsi olisi ollut niin löysä, että olisi valunut alas ryppyyn mutta tämä ei ollut oikea lanka siihen.

 

Mutta hyvät sukat ovat muuten, vaikka jalkaan en vielä ole näitä uskaltanut laittaa. Pelottaa että nyppyyntyy ja menee ruman näköiseksi jo muutaman käytön jälkeen niin kuin Novitan langoilla on ollut vähän tapana...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti