perjantai 27. huhtikuuta 2012

Susiruma kirjoneule


Tein elämäni ensimmäiset kirjoneulesukat. Nämä olivat puikoilla kauan, koska tajusin ensimmäisen parin kierroksen jälkeen kaiken menevän pieleen mutta en halunnut purkaa.

Mitä opin? No ainakin sen, että jos ohjeessa lukee suositeltava puikkojen koko, sitä kannattaa noudattaa..


Niistä ensimmäisistä kirjoneuleista tuli lähinnä lahjasukka jouluksi.
Sen verran suuren sain aikaiseksi.Ensimmäisen sukan jälkeen langat loppuivat ja silloin jo Mies kommentoi että et sitten rumempaa väriyhdistelmää keksinyt.. En keksinyt. Mutta mitä pidempään tuijottaa, sen paremmalta se saattaa alkaa näyttämään. Ja toisesta sukasta tuli sininen, koska ne värit olivat lähimpänä.

Nämä sukat menivät isälleni mutta en ole vielä muistanut kysyä kuinka suuret ovat tai voiko näitä ylipäänsä edes käyttää?

Mutta muuten kirjoneuleen teko oli kivaa eikä ollenkaan niin vaikeaa kuin olisin kuvitellut. Langat kulkivat nätisti eikä kahden langan pitäminen sormella ollut ollenkaan hankalaa. Tosin eri asia on se, olisinko onnistunut saamaan jotain oikeaa kuviota aikaiseksi. Ensi talveksi olen löytänyt yhdet superkauniit kirjoneulesukat, joten aion laittaa osaamiseni kerralla kunnolla testaukseen.

4 kommenttia:

 1. Mun eka kokeilu oli kans sukka ja siinä oli toinen susiruma tekele. :) Taitaa olla edelleen korin pohjalla keskeneräisenä. Viime jouluksi tein joulupalloja ja todellakin; ohjetta ja puikkosuositusta noudattaessa tulee paljon parempaa jälkeä.

  Sitä paitsi, sun sininen sukka vaikuttaa ihan kivalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sinisestä tuli nätimpi mutta harmitti kun siitä piti tehdä yhtä iso kuin toisesta :D

   Poista
 2. Hienot tuli! :)
  Voin sanoa, että kirjoneulesukkiin jääpi koukkuun kun oppii js hoksaa, itse en ainakaan muunlaisia sukkasia enää teekään :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen huomasin. Nyt yritän saada puikoilta pois tylsät yksiväriset jotta pääsee kunnolla puuhastelemaan :)

   Poista