torstai 26. huhtikuuta 2012

Mojitoja monessa muodossa

Sitten mennään ihan aiheen ohi.

Olen innostunut tekemään jälkiruokia. Meinasin kirjoittaa että leipomaan mutta en oikeastaan leivo vaan murskaan ja sekoitan.

Uusin bravuurini on Mojito-kakku.


Tällä kertaa tein sen lasiin mutta sen voi tehdä myös irtopohjavuokaan.
Alkuperäinen ohje on löytynyt Pastanjauhantaa-blogista.


Itse muokkaan ohjetta aina tilanteen mukaan, milloin on ranskankermaa, milloin mascarponea vai onko vain maustettua rahkaa tai tuorejuustoa. Joka kerta kakusta on tullut täydellistä.

Niin ja mikäli kakun haluaa pysyvän irtopohjan irroittamisen jälkeen muodossaa, tulee rommiliemeen liottaa 3 liivatelehteä. Se riittää "kovettamaan" kakun muotoonsa.

Suosittelen kokeilemaan vaikka vappupäivän piknikille mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti